Sponsoren

De Stichting Jongerenparticipatie zou haar werk niet kunnen doen zonder de steun van de onderstaande.

GEMEENTE DEN HAAG

De gemeente Den Haag is inhoudelijk en financieel partner voor ‘Bedacht in de nacht’. Tijdens dit event bedenken 100 reeds actieve, participerende jongeren – onder professionele begeleiding – 10 unieke concepten. Met deze concepten ondersteunen zij gemeentes, scholen, woningcorporaties, welzijnsinstellen en overige jongerenorganisatie bij het activeren van hun jongeren doelgroep om hiermee een bijdrage te leveren aan hun eigen leer-, leef- of werkomgeving. Gemeente Den Haag is hiermee voorbeeldstad in jongerenparticipatie door voor hun eigen stad een project neerzetten dat past in het huidige beleid rondom jongerenparticipatie.